ESPAI DE JOCS I MOVIMENT 

HORA D'ACTUACIÓ:  de 12h a 16h

LLOC: a la zona de l'ermita de Sant Roc

Al llarg de tota la jornda podrem gaudir de diferents espais de joc i moviment dirigit per tots els públics. Podrem trobar:

TATA INTI que ens convidem a gaudir d’una bona estona de joc amb materials nobles, de qualitat i sostenibles, tot creant escenaris de joc bonics i adaptats a les necessitats relas de joc i moviment lliure. Hi haurà espais per a nadons, jocs simbòlic, heurístic, de psicomotricitat,...

INDRETS DE JOC seran els encarregats de, amb peces soltes de qualitat i origens diferents, ens presentaran diferents propostes lúdiques que afavoriran la descoberta sensorial, capacitat simbòlica, l'experimentació i la manipulació d'objectes en infants de 0 a 6nays.

BOMBOLLES DE SABÓ GEGANTS. Amb ells podrem aprendre tècniques per a realitzar bombolles gegants on juntament amb els nostre fills i filles, podrem crear un espectacle màgic de colors tot creant bombolles de sabó gegants amb diferents artefactes.  

CAMP DE FUTBOL INFLABLE. Al mini camp de futbol inflable podrem passar una estona gaudint del joc amb pilota i compartint amb altres nens i nenes.Públic: infantil i familiar