DJs Siamiss: We can be superheroes!

HORA D'ACTUACIÓ:  16.30h

LLOC: Pavelló  

Després d'una petita pausa a la seva carrera per ser mares, van tornar als escenaris amb la interessant proposta musical en la qual, a qui pretenen fer ballar ara és... a les vostres criatures! "We can be superheroes!" és un espectacle familiar creat per les Siamiss djs en la qual pares i mares, a més de rememorar els millors sons de la seva època, podran comparit amb les seves criatures l'emoció d'aprendre història de la música a base de hits de tots els estils amb els quals és impossible estar quiet. 

Preguntes com: qui és el Rei del Rock? com es balla un twist? Què necessitem per crear música electrònica? seran resoltes per l'Anna i la Maria en una masterclass on nens i nenes aprendran els diferents estils musicals que han marcat cada època i les cançons que han sigut banda sonora de moltes generacions, entre elles, les dels seus pares i mares. 

Una oportunitat única d'aprendre sobre música jugant, treure's la vergonya i recordar els temps en els quals es sortia cada cap de setmana. Tot al voltant d'una pista de ball. 

Ballem?

Durada de l’actuació: 120

Públic: per a tots els públics